Ole Gunnar Solskjaer bevestigt plannen voor Jesse Lingard na Man Utd vriendelijke comeback

Amerikaans Voetbal

Uw Horoscoop Voor Morgen

Ole Gunnar Solskjaer zegt dat hij momenteel op Jesse Lingard rekent als de aanvaller van Engeland zijn comeback voor de club in Derby .

Lingard maakte indruk in de tweede helft van vorig seizoen toen hij werd uitgeleend aan West Ham en scoorde negen doelpunten in 16 wedstrijden.

Het United Academy-product wordt nog steeds gezocht voor een permanente deal in Oost-Londen, maar hij is teruggekeerd naar zijn moederclub voor de voorbereiding van het seizoen en speelde zondag in de vriendschappelijke 2-1 overwinning van United op Derby in Pride Park.

Lingard kwam in de rust als hij de bezoekers naar de overwinning hielp, met doelpunten van de jongeren Tahith Chong en Facundo Pellistri, waarbij de 28-jarige bijna een derde toevoegde toen hij het houtwerk raakte.

Solskjaer keerde terug naar United op Derby

Solskjaer keerde terug naar United op Derby (Afbeelding: actiebeelden via Reuters)

Uit rapporten blijkt dat West Ham terughoudend is om de vraagprijs van United van ongeveer 30 miljoen pond voor Lingard te evenaren, maar Solskjaer zegt blij te zijn hem in zijn team te hebben.

'Jesse is teruggekomen, was slim, hij wil vechten voor zijn plaats', vertelde Solskjaer aan MUTV.

'Het ontbrak ons ​​af en toe [vorig seizoen]. Jesse staat momenteel in de planning.'

Een van de redenen waarom Solskjaer Lingard in de buurt wil houden, is de schouderblessure van Marcus Rashford.

De aanvaller lijkt de eerste twee maanden van het komende seizoen te missen, aangezien hij een operatie ondergaat aan een probleem dat hem al lang dwarszit, en de United-baas heeft een update gegeven over de geblesseerde Engelse aanvaller.

'We kijken naar de beste opties', zei hij.

'Hij ging weg om er een beetje over na te denken.

'We moeten de beste handelwijze kiezen voor hem en de club. '

Solskjaer zegt op Lingard . te rekenen

Solskjaer zegt op Lingard . te rekenen (Afbeelding: actiebeelden via Reuters)

'Dat zijn we nog aan het bespreken met de experts.'

Sprekend over het spel als geheel, en de prestaties van de zomeraanwinst van Tom Heaton, die is teruggekeerd naar de club, voegde Solskjaer toe: 'De eerste wedstrijd is altijd moeilijk, het is de eerste test van 45 minuten, grote pitch, duurde een beetje tijd om aan de slag te gaan, veel jonge spelers krijgen de kans om met enkele van de eerste-teamspelers te spelen.

'[Heaton] heeft zich zijn hele carrière zo goed gedragen.

'Ik was net aan het einde van mijn carrière toen hij eraan kwam, dus ik ben zo blij om hem te hebben.

'Tom wil ook spelen, ik denk dat hij vorig seizoen pech heeft gehad met een blessure.

'Ik denk dat hij anders in de Engelse selectie had gezeten. Natuurlijk heeft hij ambities.'