Jurgen Klopp verbiedt Liverpool-spelers om 'This Is Anfield'-bord aan te raken als blijk van respect

Jurgen Klopp nieuwe manager van Liverpool het aanraken van de dit is Anfield teken

Jurgen Klopp heeft zijn spelers gezegd het bord 'This Is Anfield' niet aan te raken(Afbeelding: Liverpool FC/Getty)

Jurgen Klopp heeft zijn Liverpool-spelers verboden het 'This Is Anfield' aan te raken. teken in de tunnel van het stadion.

hoe krijg ik een studentenkaart

De Duitser legde zijn beslissing uit en zei dat zijn huidige spelers het alleen waard zullen zijn om het aan te raken als ze zilverwerk aan de club leveren.

'Ik heb tegen mijn spelers gezegd dat ze de 'This Is Anfield' niet mogen aanraken. teken totdat ze iets winnen,' zei hij. 'Het is een teken van respect.'

Liverpool kwam dit seizoen dichter bij het winnen van een trofee toen ze zich donderdagavond op dramatische wijze kwalificeerden voor de halve finales van de Europa League.

The Reds gingen gelijk op Anfield met de scores gelijk op één, maar Dortmund leek de wedstrijd vroeg te stoppen toen ze twee snelle vroege doelpunten scoorden.

beroemdheid grote broer 2014 spoilers

Divock Origi scoorde vlak na rust om Liverpool een sprankje hoop te geven, maar Marco Reus' strike 10 minuten later maakte het 3-1 voor de bezoekers.

Philippe Coutinho sloeg vervolgens van afstand toe voor de gastheren voordat Mamadou Sakho naar huis sloeg na een schrammetje in het strafschopgebied, waardoor Klopp's kant slechts één doelpunt nodig had om verder te komen.

Terwijl Anfield stuiterde, ging Liverpool voor de halsslagader en hun intense spel werd beloond in de eerste minuut van de blessuretijd toen Dejan Lovren naar huis ging om een ​​van de meest opmerkelijke nachten in de Reds' te bekronen. geschiedenis.