Met WhatsApp-truc kun je 'Verborgen modus' activeren, zodat je niet online verschijnt of 'typt'

Technologie

Met meer dan twee miljard gebruikers over de hele wereld, WhatsApp is zonder twijfel een van de meest populaire berichten-apps.

Als je WhatsApp gebruikt, heb je waarschijnlijk de basis onder de knie, maar er zijn een aantal handige functies waarvan je misschien niet op de hoogte bent.



Met een van de handigste trucs kun je je privacy-instellingen aanpassen, zodat je contacten niet kunnen zien wanneer je voor het laatst online was.

De 'online'-functie van WhatsApp is standaard ingesteld en vertelt je contacten of je online bent.

WhatsApp legde uit: Als een contact online is, hebben ze WhatsApp op de voorgrond op hun apparaat geopend en zijn ze verbonden met internet. Dit betekent echter niet noodzakelijk dat de contactpersoon uw bericht heeft gelezen.



Ondertussen verwijst de 'laatst gezien' naar de laatste keer dat je WhatsApp hebt gebruikt.

kim kardashian geslachtstype

(Afbeelding: Photothek via Getty Images)

WhatsApp stelt standaard je privacy-instellingen zo in dat elk contact je leesbevestigingen, laatst gezien, over en profielfoto kan zien.



U kunt deze instellingen echter wijzigen, zodat uw vrienden niet kunnen zien wanneer u voor het laatst online was:

    1. WhatsApp openen op je smartphone
    2. Tik op het pictogram Instellingen rechtsonder in het scherm
    3. Tik op Account
    4. Tik op Privacy
    5. Tik op 'Laatst gezien' en vervolgens op Niemand
    6. Je kunt leesbevestigingen ook uitschakelen onder aan het scherm
    Video ladenVideo niet beschikbaarKlik om te spelen Tik om te spelen De video wordt binnenkort automatisch afgespeeld8AnnulerenNu afspelen

    Er zijn een paar belangrijke waarschuwingen om te onthouden:

    - Als u uw laatst geziene niet deelt, kunt u de laatst geziene van anderen niet zien.

    - Als u leesbevestigingen uitschakelt, kunt u geen leesbevestigingen van andere mensen zien. Leesbevestigingen worden altijd verzonden voor groepschats.

    - Als een contact leesbevestigingen heeft uitgeschakeld, kunt u niet zien dat ze uw statusupdate hebben bekeken.

    Apps op een iPhone

    lily allen camel toe
    Nieuwste wetenschap en technologie

    Hoewel er geen officiële manier is om je te verbergen wanneer je online bent, is er een stiekeme oplossing voor iPhone-gebruikers op iOS 13.

    Wacht tot er een bericht op je iPhone aankomt, zodat er een melding op je vergrendelingsscherm verschijnt.

    Druk op de melding en de volledige tekst verschijnt - u kunt naar beneden scrollen om het bericht volledig te zien.

    Het beste van alles is dat u het bericht hebt gelezen, maar niet de blauwe vinkjes activeert en niet laat zien dat u online was!

    Meest gelezen
    niet missen