Welk kanaal is Man Utd vs Brighton? Aftraptijd, tv- en livestreamdetails

Amerikaans Voetbal

Uw Horoscoop Voor Morgen

Manchester United keert terug naar de Premier League-actie na de internationale pauze en wil hun positie in de top vier verstevigen en een waarschijnlijke titelpush behouden.

Hoewel ze ongeslagen zijn in hun laatste negen competitiewedstrijden, was consistentie dit seizoen een probleem voor Ole Gunnar Solskjaer's ploeg, met slechts vier van die wedstrijden die resulteerden in een overwinning.

Brighton is de afgelopen maanden van tafel gegleden toen ze worstelden om hun balbezit in doelpunten om te zetten.

De ploeg van Graham Potter slaagde er in hun laatste optreden voor de rust in om een ​​verlies van vier wedstrijden af ​​te sluiten met een uitgebreide 3-0 overwinning op Newcastle.

De omgekeerde wedstrijd tussen de twee in het AMEX Stadium zat vol met wendingen, waarbij United uiteindelijk aan de rechterkant van een 3-2 achterstand stond na Bruno Fernandes' Een VAR-bekroonde stip in de negende minuut van de blessuretijd.

Neutrals hopen deze keer op een soortgelijk drama, hoewel fans van beide clubs het daar misschien niet mee eens zijn.

Graham Potter maakt zich geen zorgen over de banden van Man Utd en Liverpool met Ben White

Brighton reist naar Old Trafford om het op te nemen tegen United (Afbeelding: Getty Images)

Hoe laat is Man Utd vs Brighton?

De aftrap is om 19.30 uur in de late wedstrijd onder de lichten op Old Trafford.

De wedstrijd sluit een drukke dag vol actie af die begint met Southampton met Burnley, Tottenham op reis naar Newcastle en Aston Villa thuis tegen Fulham.

Man Utd vs Brighton TV-kanaal en livestream

De wedstrijd wordt live uitgezonden op BT Sport 1, met verslaggeving vanaf 19:00 uur.

BT Sport-klanten kunnen de wedstrijd ook bekijken op de BT Sport-website en -app.

Man Utd verloor van Crystal Palace en versloeg Brighton met de laatste trap van de wedstrijd

Er was een ongelooflijk drama de laatste keer dat deze twee partijen elkaar ontmoetten (Afbeelding: Getty Images)

Man Utd vs Brighton kansen

United is favoriet om Brighton op eigen bodem te verslaan en kost 6/10 voor de overwinning.

Als Potter's kant een schok moet oproepen, is een overwinning van Seagulls 4/1 met een gelijkspel 3/1.