Soccer Aid 2019: Engeland 2-2 Rest of World XI (1-3 pennen) - ROW overwinning na penalty's

Amerikaans Voetbal

Uw Horoscoop Voor Morgen

Dit is het moment dat de 'Rest van de Wereld' Soccer Aid 2019 won

Sleutel evenementen

Kem Cetinay scoorde een late gelijkmaker om ervoor te zorgen dat Soccer Aid voor het tweede achtereenvolgende jaar werd beslist door penalty's, aangezien de Rest van de Wereld won op de stip.

De Love Island-ster produceerde een magisch moment om in John Terry te snijden en een schot langs David Harewood in het Engeland-doel te krullen om het ROW-niveau te halen met minuten van de normale tijd over.

ROW-doelman Nicky Byrne redde vervolgens de beslissende trap van komiek Lee Mack in de shootout om de overwinning voor zijn kant te bevestigen.

De Westlife-zanger had Body Coach Joe Wicks al ontkend in de shootout, voordat Mark Wright zijn penalty naast stuurde.

Engeland liet een voorsprong van twee doelpunten wegglippen, nadat het in de eerste helft een indrukwekkende positie had ingenomen dankzij een brace van Jeremy Lynch.

Kem Cetinay viert zijn late gelijkmaker die ROW aan de overwinning van Soccer Aid hielp (Afbeelding: Getty Images)

De freestyler greep zijn eerste nadat hij een Rachel Yankee-salvo naar huis had gevolgd, voordat hij de box indraaide om langs Julio Cesar te schieten voor zijn tweede.

Maar Usain Bolt profiteerde van een fout van Jamie Carragher om de Rest van de Wereld in de wedstrijd te houden op Soccer Aid 2019.

Kate Middleton Carole Middleton

Bolt en Carragher hadden genoten van een gespannen strijd, voordat de voormalige Liverpool-man een kopbal verkeerd had getimed, waardoor de ROW-spits door kon racen en langs David Seaman kon scoren.

Cetinay greep vervolgens met nog enkele minuten over in de tweede helft om penalty's te nemen, voordat ze hun derde Soccer Aid-overwinning boekten.

Alle actie, zoals het gebeurde, hieronder...

Het is nog niet te laat om te doneren - en de Britse regering zal alle donaties verdubbelen tot 23 juli

Er is nog genoeg tijd om te doneren aan Soccer Aid voor Unicef ​​2019.

Over de hele wereld verstoren ziekte, conflicten, honger en armoede het spel voor miljoenen kinderen. In 2019 is Soccer Aid voor Unicef ​​opgevoerd, zodat kinderen de jeugd kunnen krijgen waar ze recht op hebben.

En ook dit jaar wordt elke £ 1 die je inzamelt of doneert tot 23 juli 2019 gematcht door de Britse regering, waardoor het verschil dat je maakt voor het leven van kinderen verdubbelt. Dus waar wacht je op?

Klik hier om te doneren wat je kunt.

22:08

Piers Morgan juicht

Dit is misschien wel het beste moment van mijn hele leven, briljant aangevoerd door Usain Bolt.

Een team van helden.

Mijn deelneming aan Susanna Reid.

22:07

(Afbeelding: Chelsea FC via Getty Images)

22:01

ROW wint Soccer Aid 2019

Rest van de wereld heeft Soccer Aid 2019 gewonnen na een 3-1 overwinning op penalty's.

Doelman Nicky Byrne ontkende Lee Mack om de hoop van Engeland te beëindigen nadat Mark Wright zijn strafschop wijd had gestuurd en Joe Wicks zijn straight op Byrne had gestuurd.

Kem Cetinay was de laatste die zijn trap afmaakte, wat terecht was, want het was zijn late doelpunt in de reguliere speeltijd waardoor de wedstrijd tot penalty's moest worden gedwongen.

Het is de derde overwinning van ROW in de Soccer Aid-serie, en het opscheppen is duidelijk met ROW-co-manager Piers Morgan over GMB-co-presentator en Engelse co-manager Susanna Reid.

We zouden 's ochtends geen Susanna willen zijn!

21:56

Byrne redt van Mack

Byrne ontkent Lee Mack en het is allemaal voorbij. ROW heeft Soccer Aid 2019 gewonnen.

21:56

Cetinay maakt er 3-1 van

Kem Cetinay heeft ROW op ontroerende afstand van een overwinning gezet. Engeland moet scoren om erin te blijven.

21:56

Wright stuurt het breed

Een lange aanloop en stotteren van Mark Wright, maar hij zet het naast.

21:55

RIJ lood

DJ Slotenmaker vuurt huis om ROW op de voorgrond te plaatsen.

21:54

Wicks mist

Nicky Byrne redt van Joe Wicks. Het was een slechte penalty recht op de keeper en ROW kan nu op voorsprong komen.

21:54

1-1

Billy Wingrove stuurt Harewood de verkeerde kant op om te levelen.

21:53

1-0 Engeland

Ben Shephard plaatst de bal in de bovenhoek.

21:48

FT: Engeland 2-2 RIJ

Dat brengt de 90 minuten ten einde en we gaan naar penalty's op Stamford Bridge.

Cetinay's late aanval zorgt ervoor dat Soccer Aid voor het tweede achtereenvolgende jaar wordt beslist door een schietpartij.

big mac en friet

Het was een spannende tweede helft, met kansen van beide kanten.

Maar Cetinay maakte van zijn kans gebruik en sneed John Terry binnen voordat hij het langs Harewood stuurde om het spel te sturen om trappen te spotten.

Het drama is nog niet voorbij!

(Afbeelding: Getty Images)

21:45 uur

Engeland overtreft ROW aan de linkerkant terwijl Owen de bal naar Mack lus, maar zijn aanraking laat hem weer in de steek en hij blokkeert uiteindelijk een speling en stuurt het uit voor een doeltrap.

21:44

Nog maar een paar minuten hier met de scores allemaal vierkant. Je krijgt het gevoel dat er voor beide partijen nog een kans is, maar zullen ze die grijpen?

21:43

Cantona stuurt het hoog over de lat. Zeker niet een van zijn beste.

21:42

SPAREN!

Harewood redt goed van Drogba om Engeland op peil te houden.

21:42

Middleton wordt voor de laatste minuten vervangen, winnaar van de Good Morning Britain-competitie Alan Sexton.

21:41

Engeland komt dicht bij het herstellen van hun voorsprong als Byrne laag redt op zijn nabije paal van Cole voordat Redknapp even later wijd schiet.

21:41 BELANGRIJKE EVENEMENT

DOEL! Cetinay pakt gelijkmaker

De rest van de wereld is vlak. Kem Cetinay met het doel dankzij een geweldige afwerking van de aanvaller.

wie staat er in mijn lokale verkiezingen?

Engeland verloor het balbezit aan de andere kant voordat ROW het veld kapot maakte.

Cetinay sneed naar binnen en schoot langs Harewood voordat hij verrukt naar de ROW-bank reed.

Straffen dreigen nu.

(Afbeelding: Simon Dael/BPI/REX)

21:38

21:37

Glen Johnson is terug voor Carragher, die in deze tweede helft op indrukwekkende wijze afrekende met Bolt.

21:37

Terry met het acrobatische salvo van Cole's voorzet, O'Carroll blokkeert goed op de lijn voordat Mack hem opnieuw afvuurt. Een andere kans gaat bedelen.

21:36

Leuke een-twee van Joe Cole met Owen. Cole stond in het doel, maar schoof zijn schot de grond in en Byrne draaide zich om voor een corner.

21:35

Wingrove is ook teruggekomen in plaats van Bolt. Harry Redknapp gooit de dobbelstenen hier op zoek naar een gelijkmaker.

21:35

Hier komt de koning

Een man die alles zou kunnen veranderen, is de man die momenteel aan de zijlijn stond te wachten om op te komen - Eric Cantona. Michael Essien gaat op pad en koning Eric is aan.

21:34

Nog iets minder dan een kwartier om hier te spelen, Engeland leidt nog steeds met twee doelpunten tegen één. De rest van de wereld moet ergens iets vinden als ze dit spel tot penalty's willen dwingen, of zelfs de wedstrijd in de normale speeltijd willen winnen. Ze hebben veel balbezit, maar creëren weinig.

21:32

Kans voor Mack

Lee Mack krijgt een glorieuze kans na een heerlijke bal van Wicks, maar de tv-grappige man vliegt voorbij. Wat een moment zou dat zijn geweest.

21:31

(Afbeelding: actiebeelden via Reuters)

21:30

Drogba raakt er een! Maar Harewood is er gelijk aan met een schitterende stop.

21:30

Engeland worstelde om de bal hoog op het veld vast te houden, wat een reële bedreiging zou kunnen vormen naarmate dit spel vordert terwijl het grootste deel van het ROW-team kampeert op de Three Lions-helft.

21:28

Held met twee goals Lynch gaat ervandoor

Jeremy Lynch gaat ervandoor, zijn werk is gedaan na zijn eerste halve brace. Lee Mack komt op zijn plaats met 95,80 op de achterkant van zijn shirt, als grappige reactie op Bolt's 9,58-shirt.