Aston Villa-fans gooien KOOL naar Steve Bruce tijdens dramatische Preston-trekking terwijl de druk op Villans-baas toeneemt

Amerikaans Voetbal

Uw Horoscoop Voor Morgen

Aston Villa-fans gooiden een kool naar Steve Bruce met de belegerde baas onder toenemende druk na een dramatisch gelijkspel thuis tegen Preston.

De Villans kwamen uit met een punt na een 3-3 gelijkspel, ondanks een 2-0 voorsprong bij de rust na doelpunten van Jonathan Kodjia en Tammy Abraham.

Maar James Chester zag na negen minuten in de tweede helft rood en Daniel Johnson zette de resulterende penalty om voor North End.

Paul Gallagher kwam 11 minuten voor tijd op gelijke hoogte voordat Louis Moult een late winnaar voor Preston leek te hebben gepakt.

(Afbeelding: Birmingham Mail)

massagesalon East Midlands

Maar Yannick Bolasie verlichtte een deel van de druk op zijn manager door in blessuretijd gelijk te maken, hoewel Glenn Whelan het nog beter had kunnen maken.

Hij miste een penalty met de laatste trap van de wedstrijd om de gastheren te ontzeggen wat alle drie de punten zouden zijn geweest.

Het is slechts één overwinning op 10 voor Bruce en Villa en hun tweede opeenvolgende gelijkspel na een 1-1 patstelling met Bristol City op Ashton Gate op vrijdagavond.

angelina en brad getrouwd

Een Villa-fan ventileert zijn frustratie (Afbeelding: Birmingham Mail)

Bruce bracht Villa afgelopen seizoen binnen een straal van de Premier League, maar ze werden in de play-offfinale verslagen door Fulham.

Een tumultueuze zomer volgde, en slechts drie overwinningen dit seizoen zorgen ervoor dat ze 12e zijn in het kampioenschap, zeven punten verwijderd van de top twee.