Arsenal-legendes vs AC Milan live score- en doelpuntupdates terwijl de groten van Gunners het opnemen tegen hun Italiaanse rivalen

Amerikaans Voetbal

Uw Horoscoop Voor Morgen

Het Arsenal Legends-team stelt zich op voor de vriendschappelijke wedstrijd tussen de Arsenal Legends en Milan Glorie(Afbeelding: Stuart MacFarlane)

Sleutel evenementen

Robert Pires viert het scoren van het vierde Arsenal-doelpunt Galerij bekijken17:14 BELANGRIJKE EVENEMENT

Arsenal-fans willen comeback van Kanu

Arsenal-supporters grapten dat ze Nwankwo Kanu liever vooraan hadden gezien in plaats van Olivier Giroud.

De Nigeriaan scoorde een hattrick in de vriendschappelijke overwinning van zaterdag met 4-2 op AC Milan Glorie en fans van Gunners zouden maar al te blij zijn hem terug te hebben.

Lees hier het volledige verhaal!

(Afbeelding: actiebeelden via Reuters)

17:03 BELANGRIJKE EVENEMENT

Waar zijn ze nu mee bezig?

Arsenal-fans werden getrakteerd op een trip down memory lane met de vriendschappelijke wedstrijd van vandaag.

welke datum is zwarte vrijdag 2020

Hier heeft NEWSAM Football nader bekeken wat de Gunners-legendes tot nu toe doen.

Klik om meer te lezen!

16:49

Hoogtepunten

Niet slecht een stel mannen van middelbare leeftijd, toch?

Je kunt alle doelpunten uit de 4-2 overwinning van Arsenal Legends op Milan Glorie herbeleven met de hoogtepunten van ITV.

Misschien zouden sommige van deze kerels in de huidige Gunners XI komen...

16:30

Overal in de Emiraten

Overal in het Emirates, waar Kanu de jaren terugdraaide met een hattrick toen Arsenal Legends Milan Glorie met 4-2 versloeg na een vermakelijke middag bij Emirates.

Een uitverkochte zaal zag de twee met sterren bezaaide partijen laten zien dat, hoewel ze misschien een paar extra kilo's waren aangekomen, ze nog steeds de vaardigheden hadden om de klus te klaren.

Kanu's hattrick was het hoogtepunt, met Robert Pires en Freddie Ljungberg die nog steeds goed combineerden, met het late doelpunt van de Fransman voor het luidste gejuich van de dag.

Christian Vieri scoorde tweemaal voor de bezoekers, maar het waren de mannen van Arsene Wenger die als beste uit de bus kwamen.

15:54

Full time

90 minuten - Het is allemaal voorbij en Arsenal verliest verdiende winnaars tegen Milan. Veel goals, veel gespreksonderwerpen en een gezellige middag ten dienste van een goed doel in The Arsenal Foundation.

Bedankt voor je deelname aan NEWSAM Football voor onze live blogverslaggeving!

15:52 BELANGRIJKE EVENEMENT

DOELEN! Arsenal Legends 4-2 Milan Glorie (Vieri, pen)

88 minuten - Massaro wint een penalty voor Milan. Hij gaat theatraal ten onder na minimale druk van Cygan, maar koopt een spottrap. De penalty van Vieiri wordt gered door Lehmann, maar hij scoort met zijn rebound. Milan bracht het tot 4-2.

15:46 BELANGRIJKE EVENEMENT

DOELEN! Arsenal Legends 4-1 Milan Glorie (Pires)

84 minuten - Fantastisch. We zijn terug in de tijd gereisd. Ljungberg rolt de jaren terug, dinkt een bal door een menigte van drie Milanese verdedigers en verslaat ze voor tempo. De Zweed speelt in op een ongemarkeerde Pires die naar behoren converteert van dichtbij. Het is 4-1 voor Arsenal en misschien zien we nog een vijfde...

15:44

82 minuten - Desailly komt opnieuw in de strijd en vervangt Costacurta. Simone mist zijn poging tot volley op de rand van het strafschopgebied. Het stuitert vriendelijk voor een tweede poging en die poging laait ver over de lat. Klampt zich vast aan strohalmen.

15:41 BELANGRIJKE EVENEMENT

DOELEN! Arsenal Legends 3-1 Milan Glorie (Kanu, pen)

79 minuten - De mooie een-twee van Boa Morte en Ljungberg wordt afgebroken door een overtreding van Massaro in het strafschopgebied. Straf gegeven. Penalty gescoord. Kanu voltooit zijn hattrick van de sport. Hij strijkt het in de rechterkant van het net en Dida duikt de verkeerde kant op. Het is 3-1 voor Arsenal en ze zijn er goed voor.

15:38

76 minuten - Ljungberg zwiept een lage voorzet in het strafschopgebied van Milaan na een oogstrelende, zelfs onnodige overstap. Het raast langs de laatste man en Dida was weer op de plek geworteld, maar de aanstormende Boa Morte kon niet naar huis prikken. Arsenal leidt met 2-1 en lijkt zeer goed in staat om nog een keer te scoren.

Giuseppe Pancaro komt in de plaats van Di Canio voor Milaan.

15:35

72 minuten - Ljungberg zakt naar beneden met zijn knie geklemd na een late uitdaging van Dario Simic, maar ziet er goed uit om door te gaan. Grimandi geeft een overtreding toe voor Arsenal op ongeveer 40 meter afstand en Milan verspilt een vrije trap door deze snel te spelen.

callum lee peers kanker
15:32 BELANGRIJKE EVENEMENT

DOELEN! Arsenal Legends 2-1 Milan Glorie (Kanu)

69 minuten - Het is weer die man. Pires tekent een overtreding van Eranio op de rand van het strafschopgebied. Een voorzet van Boa Morte wordt via de lat binnengekopt door Kanu. Geen doellijntechnologie nodig. Het is goed over de lijn. Dida bewoog amper en Arsenal leidde met 2-1.

15:29

67 minuten - Overmars toont zijn leeftijd. Hij gaat schouder aan schouder met Eranio staan ​​en trekt onhandig op. De Road Runner grijpt naar zijn dij en hij wordt met een staande ovatie weggejaagd. Leuk geprobeerd, maar met 43 ben je niet meer zo snel als vroeger.

15:27

65 minuten - Boa Morte stormt de box in en baant zich een weg langs de glijbaan van Costacurta. Dida wordt uitgespeeld en de bal wordt weggespeeld, maar alleen tot aan Kanu. Kanu draait Cabone om en raakt snel het dek met zijn momentum. Is er contact geweest? De scheidsrechter is niet overtuigd. Geen straf gegeven!

15:25

62 minuten - Cafu maakt een uitbarsting langs de rechterflank en wordt gebodycheckt door Overmars. De vrije trap wordt geleverd door Di Canio maar goedgemaakt door Boa Morte.

15:21

58 minuten - Arsenal doet het aardig en na een geduldige opbouw zet Ljungberg Ambrosini op het verkeerde been om een ​​voorzet in het strafschopgebied te geven. Kanu kan geen contact maken.

shyla stylez doodsoorzaak

Overmars wordt geherintroduceerd vanaf de reservebank en vervangt Limpar voor de gastheren.

15:17

55 minuten - Di Canio wint, verliest, wint, verliest en wint opnieuw balbezit op de vleugel voor Milaan. Uiteindelijk vindt een lange bal van Serginho zijn weg naar Vieiri, maar zijn eerste aanraking is slecht.

15:15 uur

53 minuten - Arsenal doorbreekt Gilberto, die een één-twee speelt met Kanu. De Braziliaan sleept zijn schot net naast voordat Petit wordt gewisseld voor Luis Boa Morte.

15:13

50 minuten - We zijn hier een beetje in draftempo afgedaald. Beide partijen zijn naar de andere kant van het strafschopgebied gelopen en beide hebben belangrijke blokkades geforceerd - Costacurta voor Milaan en Toure voor Arsenal. Het is end-to-end, denk ik, maar niet in een razend tempo...

15:11

48 minuten - Eranio's lange bal over de top vindt Di Canio in het Arsenal-vak. De Italiaan heeft een schuine poging op doel die wordt gered door de handpalmen van Lehmann maar de bal vliegt onhandig over de lat. Arsenal deal met de hoek.

15:06

46 minuten - De tweede helft is aan de gang in Noord-Londen. Milan heeft hun doelman vervangen door Dida. Jens Lehmann heeft Seaman vervangen in het net van de Gunners. De wedstrijd van vandaag heeft £ 1 miljoen opgeleverd voor The Arsenal Foundation.

14:51

Rust

45 minuten - De laatste vijf minuten van de helft verstrijken met weinig incidenten. Het tempo is helemaal naar beneden gegaan met de scores op 1-1.

Arsenal leidde dankzij een kopbal van Kanu, maar Vieri maakte van dichtbij gelijk voor de bezoekers.

Blijf bij ons voor de tweede helft live binnenkort!

14:45 uur

40 minuten - Desailly wordt vervangen door Stefano Eranio. De verandering is gemaakt direct nadat Hoyte nog een longbrekende run langs de flank maakte. Hij zit momenteel zonder club. Misschien speelt hij voor een zet?

(Afbeelding: AFP/Getty)

14:43 BELANGRIJKE EVENEMENT

DOELEN! Arsenal Legends 1-1 Milan Glorie (Vieri)

37 minuten - Milan wint een corner uit het schot van Di Canio. Ambrosini stuurt een scherpe kopbal op doel vanaf de worp en dwingt Seaman een geweldige redding af, maar de tip valt vriendelijk in het bezit van Vieiri, die het van dichtbij naar huis klautert. Het is 1-1 in het Emirates Stadium.

14:40

34 minuten - Overmars schiet naast het doel maar dat is het einde van zijn middag. Hij wordt vervangen door Anders Limpar. Milan heeft Boban geruild voor Marco Simone.

(Afbeelding: Buitenspel Sportfotografie)

14:38

32 minuten - Dat was briljant. Nigel Winterburn schuift Di Canio binnen en het paar herschept hun clash tijdens hun speeldagen met een theatrale val. Ze knuffelen daarna. Leuke aanraking.

geri halliwell henry beckwith
14:36

30 minuten - Kanu mist ternauwernood een kans om toe te voegen aan het totaal van hem en Arsenal. Hij verzamelt een korte pass op de rand van het strafschopgebied van Pires en draait Albertini in een vloeiende beweging om en laat hem voor dood achter. De spits schiet een schot net over de lat en het was niet ver uit 2-0.

Albertini wordt snel vervangen door Angelo Cabone. Beetje hard.

14:32 BELANGRIJKE EVENEMENT

DOELEN! Arsenal Legends 1-0 Milan Glorie (Kanu)

27 minuten - Kanu stijgt het hoogst om Petit's inch-perfecte kruis in de doos te ontmoeten. De slungelige aanvaller staat op zijn tenen om de bovenhoek in te gaan en het is 1-0 voor het Arsenal! Vrij zeker dat dit zijn eerste aanraking van de bal was!

14:29

25 minuten - Kanu vervangt Gilberto voor Arsenal. Er is een enorm gejuich vanuit het Emirates Stadium. De Nigeriaan schuift keurig naast Ljungberg in de aanval.

14:28

22 minuten - Ljungberg baant zich een weg langs Albertini en gooit een voorzet in het strafschopgebied van Milaan. Pires verliest zijn marker en maakt verbinding met een kopbal, maar zijn poging gaat naast het doel. Arsenal weer aan de top.